"potrat"

Dobrý den,včera jsem se Vás ptala na silnou menstruaci a křeče, odpověděl jste mi, že to může být i samovolný potrat a bohužel to tak asi vypadá. Včera jsem raději hned šla k doktorce, která po vyšetření mi sdělila, že to vypadá, že jsem byla těhotná a že mám staženou dělohu. I když to bude vypadat asi hloupě, tak nevím přesně, co znamená ta stažená děloha, jestli už ten samovolný potrat proběhl nebo je ještě nějaká šance. Zítra jdu na kontrolu a budou i výsledky z krve. Jsem nervózní, jestli ještě je nějaká šance nebo už ne. Děkuji moc za odpověď, přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Na tuhle otázku odpoví jen ultrazvuk a hladina HCG spolu s vyšetřením, i když stažená děloha prognosticky nevypadá příliš přiznivě příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: