Použití biolampy

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor, zda na můj stav je vhodné používat k dalšímu léčení biolampu ? Jsem cca 1 měsíc po operaci - fraktura prox humeru - viz dokumentační foto. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zlato! Biolampu vyzkoušejte a naslouchejte svému tělu. Pokud pocítíte dobrý efekt, v používání pokračujte. Pokud nic cítit nebudete, nebo se Vám přitíží, v užívání nepokračujte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Články: Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Že vůbec nevíte, jakou...
Bronchitidu signalizuje nejen kašel: poznejte i ostatní příznaky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: