Přechod lindynette 20 na triquilar

Dobrý den,jak mám postupovat po do brání poslední tablety Lindynette? Mám si udělat 7 denní pauzu a pak začít užívat Triquilar nebo začít užívat Triquilar ihned po dobrání poslední tablety Lindynette? Nemusím se v prvních dnech bát snížení antikoncepčního účinku při změně těchto pilulek? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem pěkného dne Sylvie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete buď udělat 7 denní pauzu či můžete s novým typem antikoncepce začít ihned po dobrání toho starého, je to na vaší volbě. V obou případech budete před otěhotněním zcela chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Články: Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Radioterapie neboli léčba...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: