Předkožka

Dobrý den, bude mi 15.. Ještě nemám úplně předkožku \'oddělenou\' od spodní části žaludu, to se snad spraví ALE v klidovem stavu normalne pretahnu predkozku pres zalud jenom tam kde je to jeste trochu srostle tak to se nepretahne ale když maturbuju nebo proste je penis ztopořený tak předkožku přetáhnu do půlky žaludu a to me znervoznuje. Jako kdyby byla zúžená.. Myslite ze se to zlepsi jelikoz penis mi snad jeste poroste a s tim i ta kuze..? Je to neco jako fimoza nebo kratka uzdicka? V detstvi jsem byl u urologa protoze jsem mel predkozku srostlou, ted uz neni ale mam obavy z toho ze nejde cela pretahnout.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o krátkou uzdičku nebo předkožku přilepenou v okolí uzdičky. Podle Vašeho popisu to lze jen těžce posoudit. Jednoduše řečeno - předkožka nesmí být přilepená a uzdička nesmí vadit při pohlavním styku. Slepení můžete trochou snahy uvolnit opakovanou manipulací tahem sám

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad
Články: Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad
Nedostatek fyzické aktivity...
Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Články: Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Jde totiž o chronický zánět...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: