Předkožka

Dobrý den, je mi 15 let a když si chci stahnout předkožku když je penis nestopořený tak to chvilku jakoby pálî, ale pak to přetáhnu a po chvilce už necítím bolest, při stopořeném penisu mám v podstatě to samé,předkožku mám velkou bojím se jestli ta chvilková bolest po přetažení není náznak, že jsem zaškrtil tu tepničku, doktor mi na prohlidce nic neřekl a jestli se jedá o fimózu tak se mi nechce podstupovat operace ani se mi o tom nechce říkat rodičům, rád bych to vyřešil sám s vaší pomocí

Odpověď odborníka:

Teoreticky by o fimosu jít mohlo, doporučuji "trénovat" kůži tak, že budete opakovaně přetahovat po promazání nějakým hodně mastným krémem. Pokud by obtíže přetrvávaly, navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: