Předkožka

Dobrý den, mám takový menší problém. Při klidové poloze mi jde předkožka stáhnout přes žalud úplně, bez jakékoliv bolesti či problémů. Pokud je však penis ve stopořené poloze, předkožka jde stáhnout, ale musím táhnout, bolí a štípe. Poté se špatně vrací na původní místo. Také jsem si všiml, že mám předkožku spojenou k žaludu nějakou blánou, zespodu na žaludu. Chci se zeptat, je nutný nějaký zákrok, pokud ano, musí být rovnou u lékaře? Nemůže být tato blána nějak rozpůlena mnou, aby to nikdo z mých blízkých nevěděl? Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tou blánou asi máte na mysli uzdičku. Pokud dělá potíže, tak je možné ji přerušit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: