Předkožka

Dobrý den v klidovém stavu v pohodě přetáhnu předkožku přes žalud ale při erekci jen s obtížemi. Dá se to vyřešit bez nějakých operačních zákroků např. mast atd. díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Kortikoidní masti - Triamcinolon nebo Hydrocortison by mohly ve Vašem případě pomoci.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: