Předkožka

Dobrý den. Je mi 17 let a myslím si, že mám problém se zúženou předkožkou. Nemám problém jí přetáhnout ani při erekci, ale při přetažení se mi zdá, jako když bych si zbytek penisu škrtil. Ještě jsem neměl pohlavní styk, ale řekl bych že by to mohlo být nepříjemné. Nejsem si jist jestli mám dojít k urologovi či počkat, protože teprve začinám růst (mám 160cm, ochlupení na těle mi teprve začíná růst a penis mám pod 15 cm), jsem celkově v růstu ve věku asi kolem 13 - 14 let. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane, doporučuji Vám vyhledat urologickou ambulanci a domluvit se na vhodném postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
O čem sní slepci...
Články: O čem sní slepci...
Přemýšleli jste někdy, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x