Přerušení těhotenství v druhém trimestru

Dobrý den, jsem těhotná a bylo zjištěno že mé dítě má 1:18 riziko na Down syndrome. Vím, že je ještě předčasné řešit co bude když to amniocentéza potvrdí, ale můj psychický stav mi nedovolí nepátrat co by bylo dál. V diskuzích ženy píší, že jim je potrat vyvoláván. V cizině je dostupný potrat v celkové narkoze, takzvané roztažení a vytažení (D and E) Toto řešení je pro mě alespon trochu přijatelné, nevím však kde je v ČR dostupné. Prosím poradte, alespon trochu by mě to uklidnilo, kdybych věděla, že nebudu muset rodit mrtvé dítě. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,kdyby k tomu muselo dojít, bude gravidita přerušena maximálně šetrným způsobem v celkové anestezii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: