Přítelkyně je možná těhotná

Má již 12 den , bolesti v podbřišku, bolesti hlavy , bolesti prsou , bolesti zad , občas se jí zamotá hlava , menstruaci dostala dříve ale vytékala vodovata krev obarvená voda , nevytékaly ani kousky jako normálně a skočila ji menstruace již v průběhu 3 dne . Těhotenský test dopadl na 1 čárku na začátku menstruace. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Michale, pokud máte podezření, že Vaše přítelkyně je těhotná, doporučuji znovu zopakovat těhotenský test případně navštívit gynekologa, hlavně v případě, že by pokračovaly bolesti v podbřišku k vyloučení mimoděložního těhotenství. Přeji hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: