Priznaky hiv

Dobry den,chtel bych se zeptat,5-6 tyden po pohlavnim styku jsem mel 3dny prujem a nevim jestli to muze byt nakazenim HIV?.Horecky,poceni...nic takoveho.Nebo to bylo stravou,mozna nervozitou...nevim.

Odpověď odborníka:

Já taky nevím, bez testu nepokročíme, pokud si chcete být jist, nechte si udělat test na HIV, info zde: http://www.aids-hiv.cz/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: