Priznaky hiv

Dobry den, mela jsem rizikovy sex a asi 3 tydny po nem jsem pocitila jakysi knedlik v krku, bolela me kolena, hlava a delal se mi vice povlak na zubech nez obvykle. Take jsem mela maly tvrdy pupinek u posevniho vchodu. To vse trvalo par dni a pote zmizelo. Udelal se mi take zanet mocovych cest, ktery jsem musela vylecit antibiotiky. Kamarad, ktereho jsem mohla eventuelne nakazit, mel pote zanet nosohltanu. Mohou to byt priznaky HIV ci jine STD?

Odpověď odborníka:

tyto obtíže nejsou specifické, může jít o projev STD, ale i běžné virosy. Pokud šlo o styk rizikový, určitě si nechce udělat kompletní venerologické odběry.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x