Priznak pohl.choroby

Dobry den,pane doktore, uz asi pres 3 mesice mam vzadu na jazyku vystouple papily.Asi pred mesicem pri vyteru z krku na orl mi byl zjisten streptokok aga. B, 10 dnu jsem brala atb Zinnat.Na orl mi bylo sdeleno,ze je to normalni jev a ma to kazdy vystouple papily.A zajimalo by me jestli ty papily mohou byt priznakem nejake pohlavni choroby,kterou bych se nakazila pres oralni sex.Popripade zda mam u gynekologa si pozadat o testy.Velmi me to trapi.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud vás na ORL ujistili,že se jedná o normální nález a papily má skutečně v krku každý pak vaše obavy jsou zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: