Problém s vystouplými žílami

Dobrý den, je mi 19 let a potřeboval bych poradit jak se zbavit lehce vystouplých a viditelných žil na lýtkách. Nebolí to, ale nevipadá to to dobře a nechci je tam mít. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může jít jen o konstituční záležitost - geneticky danou, nebo křečové žíly. Odstranění laserem či chirurgicky připadá jen v úvahu skutečně "nemocných" žil, rozhodně se neodstraňují cévy zdravé. Doporučuji cévní vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: