Problémy v oblasti třísla

Dobrý den.Již jsem psal dříve ohledně stavu po operaci tříselné kýly na pravé straně. Momentálně jde o přetrvávající bolest v třísle,která je o poznání silnější asi poslední měsíc a půl. Obnovení kýly bylo skrze vyšetření vyvráceno.Byl jsem pár dní zpátky na důkladném vyšetření ultrazvukem.Podle něj se oblast třísla postupně hojí.Jenže bolest přetrvává. Podle mého lékaře to může být důsledek toho,že operací došlo ke stažení funikulu.Tím pádem se nepohybuje volně a může způsobovat bolest.Připomínám, že jde o bolest při ohýbání, dřepu,pokleku,po pár minutách v sedu.Během chůze bolí jen výjimečně.Prosím o Váš názor a možnostech řešení uvedeného problému.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stažení funiklu by muselo být výrazné. Vyšetření by dokázala odhalit vážná poškození. Pokud jsou ale výsledky v pořádku, tak jde pravděpodobně o následek zmíněné operace, který asi nebude možné radikálně vyřešit. Navíc oblastí procházejí nervy, jejichž poškození může potíže rovněž působit.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: