Problemy v tehotenstvi

Dobry den rada bych se zeptala 11.1.2010jsem prodelala ve 12 tydnu tehotenstvi revizi delohy vzhledem k tomu, ze melo miminko vyvojovou vadu nejspise dawnuv syndrom. Po revizi jsem jeste prodelala silny zanet delohy ktery po dobrani silnych tetracyklynovych antibiotik a chemoterapeutik ustoupil. Rada bych se hned po prvnim cyklu pokusila znovu otehotnet. Rada bych vedela jestli to ma nejaka rizika, a jeste zda je mozne otehotnet, kdyz se mi po revizi za 4 dny vytvorilo mleko a doposu se mi ho ani studenymi zabaly nepodarilo zastavit. Netvori se mi mleka nejak moc, neodstrikavam ho jen kdyz se treba po sprchovani utiram trochu ho vzdy vystrikne, zaroven ale se mi prsa nijak bolestive ani objemove nenalevaji... Jeste zda existuje zpusob jak tvorbu mleka zastavit bez nejakych silnych hormonalnich leku.. Take by me zajimalo proc se doporucuje pul roku po revizi pockat, zda ma drivejsi tehotenstvi nejaka rizika. Moc dekuji s pozdravem Misa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych s otěhotněním počkat. Jednak je třeba aby odezněl vliv antiiotik a také je třeba nastolit hormonální rovnováhu v těle. Co se tvorby mléka týče, doporučoval bych konzultace u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: