Progresivni pohyblivost

Byl jsem vysetren na genetice na pohyblivost spermii vsechny vysledky vysli ok ale progresivni pohyblivost spermii je 0% doktor me predepsal vitamin E 400mg a Energyman a rika ze se to zlepsi co si myslite vy pane doktore? Za jak dlouho zacnou pusobit ty leky nebo vitaminy aby moje partnerka prisla do jineho stavu uz je beru malounko pres 14 dni myslite si ze uz by se to zlepsilo. Stalo se to tim ze hodne let jsem nejedl vytaminy nic a tedko jim i ovoce a zeleninu + ty vytaminy predepsane. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Obávám se, že při takových výsledcích přirozeného oplodnění nedosáhnete.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: