Průjem

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je účinnost antikoncepce Sunya nějak ohrožena, když jsem po vzetí 2. pilulky z plata měla asi po 6 a půl hodinách jednorázový vodnatý průjem způsobený nejspíše konzumací ovoce. A další den jsem si vzala pilulku o hodinu později z důvodu změny času. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marcelo! Po jednorázovém průjmu je pravděpodobnost, že se sníží účinnost antikoncepce malá. Úplně ale vyloučit nelze. Pokud chcete mít 100% jistotu, používejte až do konce cyklu ještě doplňkovou antikoncepční metodu - např. kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: