Průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dnes ráno před užitím antikoncepce jsem měla 2krát vodnatý průjem, jsem u předposlední tabletky z plata a zajímalo by mě jestli se mám chránit i kondomem a jak dlouho, popř. kolikátý den po 7-denní pauze bude antikoncepce zase stoprocentně účinná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud průjem nebude pokračovat po užití tablety, nemělo by její vstřebání být nijak ovlivněno a tudíž by neměl být snížen účinek hormonální antikoncepce

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x