Průjem po klacidu

  • Dotaz od: Lenka Cabalkova
  • Publikováno: 21.11.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den. V pátek jsem dostala Klacid na angínu a dnes v noci jsem dostala průjem, který se zhoršuje. Mám přestat Klacid užívat a nechat si zítra napsat jiná antibiotika? Teď večer jsem si ho ještě vzala. Mám ale problém, že mám alergii na penicilin a doxybene. A také mi došlo, že ten průjem se vždycky objevil po nějakém mléčném výrobku. Stačilo by třeba jen udržovat nemléčnou stravu a užívat probiotika a dál Klacid užívat?Děkuju mnohokrát. Lenka C

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste vysadit mléčné výrobky a nasadit probiotika... pokud by po 2 dnech dalšího užívání průjem neodezněl, bylo by vhodné změnit antibiotika

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: