Průjmy

Dobrý den . Mám dotaz ohledně průjmu . Problém je v tom že třeba 3dny mám normální stolici pak zničeho nic mam průjem a další stolice už je zase normální.Pak třeba 2dny zase v pořádku a pak zase průjem. Dělali mi testy z krve a výtěr a všechno v pořádku.Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Hasíku, frekvence a vzhled stolice jsou ovlivněny mnoha faktory, zejména příjmem tekutin a vlákniny v potravě. Pokud mikrobiologické vyšetření stolice neprokázalo žádnou infekční příčinu Vašich obtíží, mohlo by se jednat o tzv. dráždivé střevo. Doporučuji Vám vyhledat gastroenterologickou ambulanci. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: