Průjmy

Po porodu se u mne bez příčiny dostavuje situace, kdy musím na toaletu a mám průjmovitou stolici, vždy pouze 1x, bez léku je vše 2. den v pořádku. Tento problém se dostavoval 2x za měsíc, nyní 1x, řešila jsem to s praktickou lékařkou, ta provedla mikrobiolog. vyš. stolice- výtěr,krevní odběry: KO, vyš. štítné žlázy i protilátky, vyš. enzymů ALT,AST,GMT,ALP,amyláza, lipáza, vše v pořádku, doporučila konzumaci jogurtů- laktobacily. Problém neodezněl, co by mohlo toto způsobovat? Snažím se stravovat zdravě, stres přiměřený, docházím na homeopatii a akupunkturu kvůli migréně, jiné léky neužívám. děkuji za zodpovězení dotazu.

Odpověď odborníka:

Vzhledem k potížím jste byla poměrně důkladně vyšetřena. Je možno ještě doplnit krevní vyšetření na eventuální přitomnost celiakie či intolerance mléka. V případě jejich negativity připadá do úvahy ještě kolonoskopie k vyloučení střevního zánětu.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: