Prutok pupecnikem.

Dobry den pane doktore,muzete mi prosim poradit? Jsem 24+4tt a byla jsem na prutoku pupecnikem. Pani doktorka mi rekla,ze je v prutokach malinka odchylka,ktera se za tyden prekontroluje,pry se nemam.znepokojovat. Napisi Vam,co mam ve zprave a snad si s tim poradite a reknete mi k tomu taky neco. Objektivne: KP komp,eupnoe,afebrilni,deloha normoton,nebol. Vysetreni PSV MCA 35,15 pasmo C. To je vse ,co tam mam napsane,muzete prosim k tomu neco napsat? Je pravda,ze maly se na vysetreni hodne mrskal a byl problem to vsechno pry zmerit. Dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, proč proboha Vám někdo dělá ve 24.týdnu flowmetrii z pupečníku? Přední ultrazvukaři se shodli, že je to zavádějící vyšetření a má smysl jen v případě jiných známek ohrožení plodu a interpretace jeho výsledků patří do rukou nejzkušenějších z nás!!!

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x