Pseudocysta

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať aké následky môže mať pseudocysta v pravom T2 mozkovom laloku. Je veľká 13x7 mm. Lekár mi doporučil čakať, či sa nezačne zmenšovať alebo zväčšovať. Následkom meningocerebritidy som svetloplacha a mam slabšiu hybnosť ľavej ruky. Môžu sa tieto symptómy časom zhoršovať? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to je individuální. U někoho se navenek projevovat nijak nemusí, u někoho může způsobit problémy podle toho, jaká mozková centra a dráhy se tím poškodí/vyřadí z činnosti. Popsané obtíže se časem zhoršovat mohou, ale také nemusejí, záleží na dalším vývoji onemocnění/poškození mozku atd.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: