Psychické problémy a stach z vážných onemocnění

  • Dotaz od: Radek Konetzný
  • Publikováno: 28.3.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, je pravda, že když dopadnou testy krve jsou orgány v pořádku ? A je píchání na levé hrudi z psychiky ? (Je mi 15let) Ještě jedna věc, mám také bolesti zad, ať už pod levou nebo pravou lopatkou, ne přímo pod, ale je to spíše u páteře, někdy se mi hůř dýchá, ale to jen málokdy. Už z toho všeho mám deprese apod. Také, když ležím cítím na uchu tep.( je to ta část kterou si zacpáváme uši při hluku..) Může se mnou něco být ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Myslím, že sám cítíte, jak nedostatečná je pro Vaše uklidnění "rada" lékaře internetové poradny...Přece by Vás nemohla uspokojit odpověď na Vaši poslední otázku, znějící jako "může, i nemusí".Vydejte se za svým dorostovým lékařem a proberte s ním své obtíže, nebojte se, že se tím nějak zesměšníte..Už to, že se cítíte nejistě ve vztahu k sobě sama, znamená, že s Vámi "něco je".Tím "něčím" může být stejně tak úzkostná porucha, jako funkční stadium tělesné nemoci..tohle všechno s lékařem podrobněji probere

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: