Psychika

Dobrý den, Prosím Vás mám problém.26.9 jsem v práci měla nejspíš nějaký nervový záchvat.Začlo to jakoby divným pocitem od hlavy,začli se mi klepat ruce,bušit srdce a pak i nevolno od žaludku.Chtěli mi volat záchranku,ale já nechtěla.Druhý den se mi ale opět udělalo zle a brněli mě tváře.A další den opět zle..brnění jazyka,rukou a celkově hrozný stav.Navštívila jsem pohotovost a tam mi píchli Apaurin,který mi zrovna moc nepomohl.Pak jsem dva měsíce marodila.Podstoupila různá vyšetření CT,EEG,Interní vyšetření,krev(ale nevím zda i na boreliozu)a vše v pořádku.Po té návštěva psychiatra.Bylo mi řečeno,že mám panickou poruchu.Začla jsem užívat AD Sertralin po kterém mi bylo naprosto šíleně,tak jsem ho po čtyřech dnesch brát přestala.Začla jsem chodit k psycholožce.Udělalo se mi lépe,ale poslední týden rapidní zhoršení mého stavu.Pálí mě ruce jakoby uvnitř,mám pocit hrozného neklidu jakoby mi mělo tělo bouchnout,občas hrozné brnění jakoby mozku prostě hrozné stavy.Už jsem z toho zoufalá a nevím co dělat.AD brát nechci.Navštívila jsem jednoho lékaře a dostala homeopatika.ANTI AGE STRESS,ARSENICUM ALBUM 15,ACONITUM NAPELLUS 30,GUNA MOOD,ale beru to teprve krátce.K psycholožce chodím stále.Ale včera jsem se úplně zhroutila.Jen jsem brečela a už nevěděla jak dál.Ty stavy jsou prostě hrozné.Hlavně to pálení rukou a brnění mozku.To dostanu vždy strach,abych neměla nějaký epileptický záchvat.Prosím poraďte co mám dělat.A kdy můžou tak homeopatika zabrat?Mám strašný strach,že nakonec zkončím někde v PL a to nechci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,nerada bych Vám vnesla do situace dilemata,můj názor přijměte,prosím,jen jako jeden z mnoha často se různících.Nejsem homeopat ,proto se k Vaší současné léčbě vyjádřit nedokážu,Za sebe bych Vám doporučovala se vrátit k lékaři,který Vám dával sertralin,a probrat s ním změnu působení na Váš stav.Rozhodně to není jediný lék,který pro stavy,jako je ten Váš,v praxi používáme.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x