Pytiriasis rosea gibert a jiné vyrážky

Dobrý den.Když mám vyrážku konkrétně pytiriasis rosea gibert nebo bych měla jinou,tak jestli je vhodné nechat se testovat na hiv,protože je napadený organismus(těmi vyrážkami) tak jestli to může mít dopad na hiv.Konkrétně na zpomalení vytváření protilátek na hiv a zkreslení výsledků krve na hiv.Nebo by bylo nejlepší nechat se otestovat na hiv až mi vyrážky zmizí a můj organismus nebude napadený?

Odpověď odborníka:

Přítomnost vyrážky typu pityriasis rosea by neměla mít žádný vliv na pozitivitu testů na HIV. Tak jako tak se tyto testy dělají dvakrát k vyloučení tzv. diagnostického okna.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: