Pytiriasis rosea nemusím léčit?

Dobrý den, mohu nechat pytiriasis rosea bez léčby? Kortikoid, který mi byl předepsán mi nadělal spíše neplechu. Tak jsem s aplikací přestala. Vyrážky některé mi přijde, že blednou. Zmizí časem všechny bez toho, aby se mi více rozmnožovaly? Děkuji

Odpověď odborníka:

Projevy pityriasis rosea vymizí i bez terapie, ničím ošetřovat nemusíte.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Články: Velká rodina je spojena s rakovinou ledvin
Ženy, které začaly časně...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Články: Nechcete infarkt? Pánové, cvičte!
Odborníci tvrdí: intenzivní...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Články: Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Kardiovaskulární choroby...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x