"rizikový" partner

Dobrý den paní doktorko, prosím o radu. Zjistila jsem, že partner byl před naším vztahem velmi promiskuitní. Navíc v současnosti uživatel návykových látek (aplikace nekrvavou cestou). Jsme spolu více než 3/4 roku. Na začátku vztahu se u mne vyskytla vaginální infekce, přeléčena u obou ATB - tetracykliny (řešeno na gynekologii) a od té doby žádné zdravotní problémy u mě ani u něj. Obávám se přenosu pohlavních nemocí na mou osobu a nevím, jak nyní postupovat, k jakému specialistovi zajít pro vyšetření a na jaké se zaměřit. Existují i domácí "rychlo-" testy na nejčastěji se vyskytující onemocnění? Prosím poraďte, mám důvod se bát? Předem mockrát děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Na HIV testy můžete zajít na hygienickou stanici ostatní pohlavní choroby diagnostikuje a léčí kožní oddělení tam nepotřebujete doporučení praktika, u promiskuitního partnera vždy riziko existuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: