Rada

v polovine augusta2009 mi zistili zvýšenou štítnu žlazu užívam thyrozol a pyridoxin a ted 23.09.2009 mi gynekoložka rekla že sem v 5 týdnu gravidity co to obnáší donosím díte do konca poradte mi.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně byste měla o svém zdravotním stavu informovat jak ošetřujícího gynekologa, tak i o těhotentví endokrinologa. Při správně nastavené terapii pak nehrozí pro plod téměř žádné riziko. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: