Rada2

Dobrý den , dostala jsem odpověď na svou otázku ohledně otěhotnění při menstruaci, že mohu otěhotnět teoreticky i prakticky a že záleží na pravidelném cyklu. Chápu tedy dobře, že když mám cyklus pravidelný po 24dnech riziko otěhotnění je vyšší? Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

dobrý den, právě když máte cyklus úplně pravidelný, šance na otěhotnění v době menstruace je nižší.omlouvám se, jestli jsem to nenapsala.je to dost ošemetné téma, počítání plodných a neplodných dní nepovažuji za antikoncepci v pravém slova smyslu.což de facto se dá říci o styku při menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: