Rakovina krku

Dobry den, A MOHLA BY TO BYT RAKOVINA? Prosim jen o nazor! Problemy jsou chvilku slabsi, nekdy vubec, nekdy hrozne. je mi 26 let, pred rokem a pul jsem porodila dceru. Asi 5 mesicu mam problemy s krkem, hure se mi polyka a jako kdybych tam neco citila, jako kdybych to tam mela otekle nebo cizi teleso. Nekdy me boli usi a na hrudi, a take je nekdy bolestive a horsi polykani i pruchodem jicnu. Citim se slaba, malatna, pres den se casto vice potim, jsem ale dost akcni, tak mozna skrz to. Nervozitu bych si vysvetlila strachem z rakoviny. Vetsinou me zlobi krk jen jedna strana, zvenku krk mirne otekly a objeven uzlik nebo cysta, 1 cm. Vysetreni u obvodniho lekare, prodelany nejaky zanet. Odebrana krev, vse jaks taks v norme, pouze se mi delaji nadmerne modraky.. Poslana na vysetreni stitne zlazy, nic spatneho nenalezeno, jen uzlik a to kontrola za pul roku, jestli neroste. Domluvila jsem si vysetreni na ORL a vyslo to na 14.12. Silene se bojim rakoviny.. Nekourim ani nepiji. Mam problemy se zadama skolioza. Obcas mi mrtvi prava strana ruky a obliceje - mravenceni. A 3 roky jsem si kapala kazdy den tak 5x Muconasal plus. Alergie u obvodniho zjistena, u alergologa nepotvrzena.. 2 mesice si jiz vubec nekapu. Casto mam zablokovanou krcni pater. Krk (uzlik) na pohmat bolestivy, casto me v krku poboliva i jako pri nachlazeni, zasimra, takze si pokaslu. Pred 3 mesici jsem brala antibiotika, zadna zmena, mozna lehke zmirneni bolesti. Pred temi 5 mesici co mi tyto problemy zacaly, dcera prodelala spalu a ja navstivila solarium, kde jsem 10 minut lezela v plne spustenem vetraku. Zacalo me bolet v uchu a tak nejak pote to zacalo. Velmi dekuji za odpoved!! Katka

Odpověď odborníka:

Milá paní Kateřino- prosím, zkuste se trošinku zamyslet..Vy nepotřebujete názor, ale jistotu. Cokoliv jiného jen podpoří Vaše nutkavé pochyby..Žádný lékař na světě Vám nemůže bez Vašeho vyšetření, znalosti nálezů atd zodpovědně říci svůj názor..Vím, že byste potřebovala uklidnění co nejdříve- ale v tom je právě záludnost jisté poruchy, která se u Vás vyvíjí- chvíli byste se upokojila, pak by se opět ozval !červíček!- co když?...Pokračujte ve vyšetření se svým lékařem, důvěřujte těm, kteří jsou s Vámi v přímém kontaktu- prostě jim nyní "odevzdejte" osud svého stonání..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x