Reakce na priorix

Dobrý den.V pátek 17.10. byl 15. měs.chlapec naočkován priorixem. Ten den měl slabou rýmu. Na rýmy netrpí a na očkování do priorixu neměl žádné reakce.21.10.Dostal silnou rýmu a štěkavý kašel, teploty do 38st., plus prořezávání 3 stoliček najednou.Doposud u růstu zubu jen zvýšená teplota)taky rostly po 3najednou.V pátek.24.10.rýma přetrvává, kašel vlhký, horečky v odpol.hod.40st.Po paral.teplota klesá.Objevení v tříslech zduření uzliny na noze vpichu.Přes víkend jen v odpol.hodin.tepl přes 38st.Jinak zvýšená.V pondělí kašel jen po vyspání a rýma, kašel hlavně při horečce.V odpol.hod. opět tepl.do 39st. a to i v noci. Nateklé dásno/4 stolička/.Objevení zduřených uzlinech na temeni hlavy.Sešlo se nám toho víc. Co lze považovat za reakci na očkování? Jaká jiná vyšetření bych měla u své dokotrky absolvovat, aby se vyloučila jiná příčina. Nechci zbytečně syna trápit, ale také nic zanedbat.Měla bych se naší reakci znepokojovat?Popř.čeho si všímat.Máme hodnou paní doktorku jen syn když vejdeme do ordinace začne brečet a nenechá se pořádně vyšetřit.Dle ní je to reakce na očkování.Dá se očekávát stejná reakce při přeočkování.Pokud nemá horečku nad 39st. je celkem žívé dítě.Děkuji za váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato reakce na očkování mi přijde příliš výrazná, doporučila bych důkladné vyštření s náběry krve.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: