Priorix

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám dvouletého syna, byli jsme na očkování proti spalničkám, první jsme dostali trivivac, druhé očkování priorix ve středu. Po trivivacu měl jen teplotu nic víc. Nyní po priorixu hned druhý den ve čtvrtek odpoledne dostal 39 teploty, v pátek jsme šli k lékařce, ale ta řekla, že to není reakce, ale angína, dostal antibiotika, o týden později byl zdravý až do nedělního odpoledne kdy dostal znovu 39 teploty. To už je ale 11 den po očkování. Může to být ještě reakce na očkování? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Květo! Na dálku se mi to těžko soudí, ale podle toho, co píšete se přikláním spíše k tomu, že se jedná o víceméně na očkování nezávislou "angínu". Doporučuji konsultaci s pediatrem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: