Reakce po poziti antibiotik duomox

Dobry den, druhym dnem uzivam antibiotika duomox a na brise mi vyrazili svedive zarudle fleky, pomuze mi na to masticka Flixovat s obsahem fluticasone- vyroba Francie. Nebo neco jineho??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veruu! V tomto případě bude spíš na místě duomox vysadit a podat antihistaminika v tabletách. Zřejmě jste alergická na penicilin. Pokud jste to již neudělala, ihned konsultujte svého lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x