Reakce po tetanovce

Dobrý den, 10.5. jsem byla na přeočkování po 15 letech proti tetanu. Kromě bolesti hýždě se mi udělala boulička v tříslech, která po pár dnech přestala bolet, ale teď se mi zvětšila uzlina na pravé straně krku. Nebolí to, jen to prostě vadí jak je zvětšená. Je to normální reakce?nebo bych měla vyhledat lékaře. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení uzlinek může být reakcí na očkování. V případě přetrvávání uzlinky (uzlinek) byste ale měla navštívit praktického lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz | Od: Stáňa | 18.11.2014 18:23
Prosím,na určitých částech těla se mi utvořily otevřené
ranky.Mám ji i na loktě a ta je nejvíce bolestivá.Vypadají,jako
bercové vředy.Děkuji za odpověd
reagovat
dotaz | Od: Stáňa | 18.11.2014 18:21
Prosím,na určitých částech těla se mi utvořily otevřené
ranky.Mám ji i na loktě a ta je nejvíce bolestivá.Vypadají,jako
bercové vředy.Děkuji za odpověd
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: