Regulon

Dobrý den, beru antikoncepci už skoro 10 let. Začínala jsem u Triquilaru a teď už přes 5 let beru Regulon. Dítě bych plánovala tak za tři roky. Můžu pokračovat dále v pilulkách, popř.jak silných? Od kamarádky jsem slyšela, že brala antikoncepci 8 let a teď se jí netvoří vajíčka. Je problém v dlouhodobém užívání pilulek?

Odpověď odborníka:

Jano, dobrý den! Mohu potvrdit, i na nás se obrací množství uživatelek hormonální kontracepce, které mají po vysazení problémy s tvorbou vajíček. Tvorba se obvykle nakonec rozběhne, ale trvá to i přes rok. Pamatujte na to, že dítě nelze úplně přesně naplánovat a zvláště v případě, že berete dlouhodobě hormony, můžete být reakcí svého těla po jejich vysazení nemile překvapena.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: