Reiteruv syndrom,nemoc

Dobrý den na 90 procent mám údajně Reiteruv syndrom po měsíci bolesti kloubu a návštěv lékaře včera mi brali vodu z kolene mám nateklo kotník a boli mi loket trosku zápěstí mám pocit ze se to zlepšuje od včerejška mám nasazeny prednison a jeste nějaké 4prasky které sem musel vzít náraz jelikož jsem v zahraničí a řekli mi ze se mám zeptat nějakého doktora specialisty co mám dělat dal jak to bude probíhat jelikož tahle nemoc je na celí život a jeste se chci zeptat prednison mám napsaný na měsíc jestli nebudou nějaké komplikace vedlejší účinky atd moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Léčba kortikoidy má být nasazována a sledována specialistou, ve vašem případě revmatologem. Obvykle se žádné vedlejší účinky neobjevují, podstatou je ovšem výše dávkování, délka užívání. Pacient má být sledován. Současně byste měl mít pohybovou léčbu na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: