Reiteruv syndrom

Děkuji za odpověď momentálně jsem v USA kde jsem zjistil tento syndrom.Jsem zde dlouhodobě.Prosim Vás o radu zda je lepší se vrátit domu nebo postačí léčba zde u chiropraktika,který mi zde pomáhal uz v minulosti s elektro léčbou zad.Myslite si ze nemohu premahat?rad hodně sportuji a chodím do posilovny.Predem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Reiterův syndrom je závažné revmatické onemocnění apokud jím trpíte chiropraktik Vám nepomůže, mustíe navštívit revmatologa,který tuto nemoc léčí léky -medikamentosně

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: