Relativní fimóza

Dobrý den, trpím už cca 1 měsíc Relativní fimózou, promazával jsem to s krémem s pantenolem a furt nepomáha :( při erekci jde předkožka stáhnout jen někam za půlku žaludu, ale při normálu jde celý ... minulue při erekci to šlo hladce, prosím vás o radu a fakt nechci obřízku :(( děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud je fimosa způsobená nějakým kožním problémem , který by se dal řešit ( některé záněty mohou vést k jejímu zužování - ale to musí posoudit kožní lékař), pak je možné zkusit léčbu mastičkami. Ale pokud to nepůjde, obřízka vás asi nemine.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: