Renehavis

Dobrý den, mám artrózu kolena 1.st. Jsem v březnu po artroskopii a v květnu po 3 injekcích Synocromu Forte. Od července opět zvětšující se bolest. Dnes 9.9. Depomedrol. Ortopéd uvažuje opět o aplikaci Synocromu, ale nabízí i RenehaVis. Nevím, zda nenabízí tuto drahou injekci spíše proto, aby neměl velkou úhradu pojišťovny za Synocrom. Můj dotaz - je RenehaVis kvalitnější a pro mě vhodnější. Děkuji, Marta

Odpověď odborníka:

Oba prostředky obsahují kyselinu hyaluronovou a jsou užívány. U težších artroz jakým je na příklad artroza III. st tyto preparáty již efekt mít nemohou. U počínajících artroz je jejich aplikace příznivá. Podle firemních doporučení je Renehavis svými dvěma složkami preparát, který by měl mít efekt delší dobu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
renehavis ucinky | Od: nickel | 15.10.2013 19:20
Kromě firemních doporučeni existuji i srovnávací klinické
studie.na to odborník zapomel.naštěstí ještě ziji v Česku
lékaři,kteří k nim přihlíží.i proto byl mozna renehavis
doporučen.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: