Rentgen ve 22tt

Dobrý den, dnes sem musela podstoupit rentgen kotníku,při zákroku sem byla chráněna olověnou zástěrou, ale ráda bych věděla jak velké riziko přez tuto ochranu zanmenal zákrok pro miminko.Jsem ve 22tt.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kamilo, riziko je opravdu minimální, rentgenové paprsky škodí miminku, pokud dopadnou přímo na něj. Pokud byl rtg na tak vzdáleném místě, jako je kotník, nemusíte se bát.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: