Rozmazané vidění po zánětu spojivek

Dobrý den, už přes týden léčím zánět spojivek kapkami a mastičkou, oko už je relativně v normálu jen je mírně zmenšené ale vidím na něho rozmazaně a docela se toho děsím. Při léčbě jsem moc nepoužívala sluneční brýle, mohlo to ovlivnit léčbu? A asi druhým dnem ještě před zahájením léčby se mi no oku objevili bílé tečky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepoužívání slunečních brýlí rozhodně léčbu nijak neovlivnilo, pokud se Vám však nezdá, že by po týdenní léčbě nebylo oko v pořádku, navštivte svého očního lékaře. Z dotazu jsem nepochopil, zda-li jste se léčila sama nebo Vám léčbu nasadil lékař (oční?), každopádně v tomto případě vidím kontrolu jako nutnou. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: