Rs a těhotenství

Dobrý večer, rok se léčím s RS-každodenní injekce Copaxone + obden 1/2 Medrolu 16mg. Máme 18-ti měsíční holčičku a do léta bysme chtěli zkusit druhé mimi. Mám všechny léky stále brát a po zjištění těhotenství se domluvit s mou neuroložkou jakou nasadit vhodnou léčbu při těho? Je velký průšvich v začátcích těhotenství, když bych si stále píchala? Problémy nemám, pouze jedna ataka a to před rokem. Nebo myslíte, že už bych raději injekce měla vysadit?Samozřejme po dohodě s Dr. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tohleto opravdu musíte přesně prodiskutovat se svojí neuroložkou/neurologem!!! Domluvte se s nimi na přesném postupu při další návštěvě neurologie a napište si třeba všechny otázky, které vás trápí, do seznamu, a kladte je postupně, jstě vše s vámi rádi proberou. Pro internetovou poradnu tento dotaz vhodný není....jde o vysoce specializovanou léčbu, já neznám váš zdravotní stav ani výsledky vyšetření, a proto otázka těhotenství je pouze na souladu ordinací lékařů a vašich zdravotních podmínek a nálezů. .Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x