Růst zoubků

Dobrý den, mému 4 měsíčnímu synovi začínají růst první zoubky a už týden má průjem, je možné že je to tak dlouho k těm zubům ? A nebo to s tím nemusí souviset? Příde mi že ten průjem má už dluho, naše doktorka je na dovolené, tak jsem jí nemohla zavolat, a k jejímu záskoku se dostanu až během příštího týdne (momentálně nemám auto). Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné obojí. Hlavně: pokud má jen řídkou stolici a jinak nejeví známky onemocnění, v klidu vyčkejte, až se budete moci dostat k lékaři a jako "samodomoléčbu" můžete podat Smectu (při třech a více řídkých stolicích denně), probiotické bakterie nebo jogurt s živými kulturami. Prověřte, zda máte v pořádku vodu na vaření a pití a zda syn nedostává nějakou novou potravinu apod. K lékaři spěchejte, kdyby se ke stolici přidaly další známky nemoci (třeba nechutenství, zvracení, teploty...).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: