Růžový výtok po sexu při užívání ha

Chtěla bych se zeptat, jestli je normální, když mám druhý den po sexu slabě růžový výtok. Už 8 měsíců užívám hormonální antikoncepci, poslední 2 plata jsem byla nucena spojit. Mám tedy strach, aby to neznačilo její selhání a moje těhotenství. Podle kalendáře sex vycházel na den ovulace (pokud bych ji samozřejmě měla). Je to možné? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotná byste být neměla, pokud užíváte antikoncepci pravidelně. Nechte proběhnout menstruaci, a pokud budete stále špinit po styku, navštivte gynekologa. Mohlo by se jednat o zánět.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: