Růžový výtok

Vážená paní doktorko, týden po dobrání antibiotik Ciplox na moč. problémy ( brala jsem je jen 5 dní 2 x denně )se u mě objevila mírná bolest v podbřišku, jako když má přijít menstruace a krvavý výtok, jednorázově. Ten přešel do mírného hnědého výtoku a druhý den a třetí mám nyní spíše jen po vymočení pastelově růžový výtok a bohužel se opět objevují potíže s močením, pocit nedomočení po močení. Výtok se objevil 13.den cyklu, k menstruaci tedy nebude. Na gynekologii mám cytologii a kultivace dělané asi před 4měsíci v pořádku. Mám jít hned k lékaři nebo by výtok i této barvy mohl souviset s antibiotiky? Brala jsem dvoje antibiotika po celkem 3 týdny před třemi měsíci na ty moč. problémy a nyní 5 dní tato. Je mi 31 let. Velice děkuji, Radka

Odpověď odborníka:

dobrý den, problém může souviset s antibiotiky, ale spíše souvisí s ovulací.někdy může být v polovině cyklu zašpinění a bolesti v podbřišku.pokud se objevilo zakrvácení z pochvy.co se týče obtíží s močením, určitě by chtělo zajít na vyšetření k lékaři.pokud se objevilo zakrvácení z močové trubice, po vymočení, může se jednat o kamínky či písek z močových cest.důležitý je přísun tekutin, urolog.čaj a voda, nepít džusy či sladké limonády.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x