Rychla ztrata erekce

Dobry den. Se svou partnerkou jsme asi rok sexualne aktivni (pohlavni styk mame asi 2 x nebo 3x tydne). Mazlime se a nasledne ji uspokojim. Cele to trva asi 10-20 minut a v naproste vetsine pripadu mam celou dobu erekci. Pak prijde rada na me,ale nez si stihnu jen nasadit kondom,erekce je behem vteriny pryc a nepomaha ani nasledna stimulace penisu. Stava se mi to narazove. Napriklad je vse 2 tydny v poradku a pak 4x z 5 milovani \'selzu\'. Asi deset let beru prasky na tlak Betaloc SR 200(pul tablety),jinak jsem zdravy. Zajimalo by me jestli je moznost ze za to mohou prave prasky na tlak a jestli je potreba navstivit lekare,nebo muze spise o nejaky aktualni stres. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to dělat Betaloc. Ale je zvláštní, že se to stává jen výjimečně. Mohlo by jít i o jinou příčinu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: