Rychlu pulz

Mam rychly pulz okolo 100/112 ako kedy. Ak si dam concor cor 2,5mg teda polku z toho tak pulz mam aj tak rychly. A ak si dam druhu polku tiez mam ten pulz rychly. Pocitujem pritom nevolnost a navaly tepla a necitim sa dobre ak mi tak rychlo bije srdce. Chcem sa vas este opytat ci je mozne aby som dostala infarkt alebo nieco take. Lebo citim sa aj na odoadnutie velmi vela krat. Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na vyšší pulz je nejlepší pravidelná sportovní aktivita. Při pravidelné sportovní aktivitě se zcela přirozeně snižuje tepová frekvence a vy nemusíte užívat žádné léky. Ve Vašem věku je infarkt prakticky vyloučený, navíc jste žena. Ženy chrání ženské pohlavní hormony před infarktem, pokud žena pravidelnou menstruaci srdeční infarkt jí nehrozí.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x