Tloustka jizvy po sekci v dalsim tehotenstvi

Dobry den,chci se zeptat. Po sekci ,ktera byla pred dvema lety jsem opet tehotna. Nyni 30+0, jizva zmerena 1,3mm,ale bez rozestupu,kryta. Hrozi nebezpeci prasknuti,nebo prognozy drivejsiho ukonceni tehotenstvi? Kolik mm je hranice sily jizvy pro normal a naopak kolik mm je hranice pro ukonceni tehotenstvi kvuli jizve? Muze jizva jeste zesilit?Porod automaticky sekci?Dekuji Jana.

Odpověď odborníka:

Není možno předem určit,zda bude gravidita ukončena sekcí,rozhodně budete bedlivě sledována,pokud je jizva pevná bez rozestupu je prognóza relativně příznivá,jizva již nemůže nyní dále zesílit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: